De filosofie van La Fattoria: proef iedere wijn vooraleer u die koopt of schenkt!!

image

La Fattoria nodigt u en uw vrienden uit op haar 

" Najaars wijndegustatie"

zaterdag 22 november van 19 u tot 24 u
zondag 23 november van 16 u tot 21 u

Lago di Como festival

RESERVEER NU

Ook uw collega's, familie en vrienden zijn van harte welkom op deze najaars wijndegustatie.

De toegang is gratis voor de leden van de wijnclub, de niet-leden betalen € 25 p/p (€ 20 in voorverkoop) bij aankoop van wijn voor een minimum bedrag van € 150 wordt één toegangskaart terugbetaald. Het toegangsgeld kunt u storten op RN° BE46 9794 2714 2636.  

Tijdens deze degustatie zal La Fattoria een vijftigtal wijnen op de proeftafels zetten en een vijftiental Italiaanse producenten zullen aan de bezoekers de kans geven om gratis de lokale en artisanale producten zoals salume artigianale, formaggi, bresaola, giardiniera di verdure e pane di segale, allemaal specialiteiten van de regio rond het prachtige Comomeer te proeven.
Bovendien komt ook Pier, de kok van de uitstekende Osteria "Cà dé Mätt", gratis een heerlijke "risotto ai funghi" maken voor de bezoekers. En als dolce (dessert) zullen jullie kunnen proeven van een heerlijke "Braschino con grappa".

De dagen worden korter dan de nachten. De natuur begint langzaam aan haar winterslaap, maar het leuke van de komende herfst- en winterperiode is dat er weer verschillende gezellige feesten op komst zijn. Iedereen verheugt er zich op om een aantal aangename avonden met vrienden, familie of collega's door te brengen, bij een lekkere maaltijd en in een warme en knusse sfeer, en uiteraard hoort daar een passend flesje wijn bij.

Later meer informatie

 


     

 

 

Enkele leuke cadeautips

image

Cadeaubon schenken ?
Bij iedere cadeaubon van La Fattoria die u wenst te schenken bieden wij u het volgende aan:
U schenkt een cadeaubon van € 100 maar zelf betaalt u slechts € 90.
U schenkt een cadeaubon van € 50 maar zelf betaalt u slechts € 45.

Magnum, een fles van 1,5 l.?
Hebt u al eens gedacht aan een Magnum fles als cadeau? Zoals u misschien weet: hoe groter de fles hoe beter de wijn!!

Een V.I.P. lidmaatschap van La Fattoria wijnclub schenken?
Als u een V.I.P. lidkaart van de wijnclub La Fattoria cadeau doet, betaalt u € 38. Van zodra wij de betaling van € 38 voor het nieuwe lid ontvangen, krijgt u als aangever een waardebon van € 20 geldig bij de aankoop van wijnen.

Een mooie fles Grappa schenken?
Origineel geschenk, als u bij La Fattoria een fles grappa koopt dan krijgt u gratis een syllabus over het maken van grappa.

Lidmaatschap van de wijnclub

image

 

Facebook

Twitter

Google Plus