De filosofie van La Fattoria: proef iedere wijn vooraleer u die koopt of schenkt!!

image
La Fattoria - Topwijndegustatie in de tuin
De belangrijkste topwijnen op de proeftafels

zaterdag 24 september, van 19 u tot 24 u
zondag 25 september, van 16 u tot 21 u
  Ook uw collega's, familie en vrienden zijn van harte welkom
op deze Topwijndegustatie.


Wat valt er te beleven ?
Zeker in deze tijden is het noodzakelijk om van het leven te genieten, de dagelijkse dingen zo plezierig mogelijk maken is dan ook ons advies. Door oog te hebben voor anderen, gezellig samen te zijn met familie, vrienden en collega’s en jezelf zo nu en dan te verwennen of te trakteren.
Daarom organiseren wij net zoals de vorige jaren een speciale tuinproeverij waar wij de topwijnen van Italië op de proeftafels zullen zetten. Met deze topwijndegustatie wil La Fattoria u een unieke gelegenheid bieden om al deze superwijnen te proeven, te vergelijken, te analyseren en te beoordelen.
Al zitten wij hier dan niet tussen glooiende heuvels en wijngaarden, in een landschap dat wordt gesierd door cipressen en olijfbomen, of in één van die pittoreske dorpjes met oude straatjes, toch kunnen wij u verzekeren dat u zich in Italië zult wanen. 

Stel dat de zon in overvloed schijnt !!! en dat het op zondag heel warm wordt. Stel dat het pijpenstelen regent en dat jullie met de voeten in het water zouden staan !!!. Stel dat het ijskoud is en dat jullie daar op de degustatie moeten staan met een donsparka !!!
Vroeger zetten wij afzonderlijke tentjes in de tuin rond het zwembad, mooi en gezellig, maar gelukkig hebben wij nooit te kampen gehad met de hierboven beschreven fenomenen.
Onze oplossing: wij gaan de tuin met pergola, zwembad en al in de tent zetten, m.a.w. wij gaan de tuin overkoepelen met een professionele tent.
Zelfs al wordt het heel warm, deze tenten zijn gemaakt van zonwerende tentdoeken - aangenaam, en jullie kunnen al de topwijnen op de juiste temperatuur proeven. Al regent het pijpenstelen, geen probleem, de tent bestaat uit één overkoepelend dak, geen natte voeten want het water wordt van de tent afgeleid. Al krijgen wij een zeer vroege herfstdag, geen probleem, want wij zorgen voor een perfecte verwarming in de hele tent.

We hebben wel een heel gezellig terras voorzien want net als alle vorige jaren verwachten wij terug aangenaam nazomerweer !

De volgende wijnen - allemaal minstens een Superiore, Riserva of DOCG, en zelfs een aantal wijnen die geklasseerd staan bij de honderd beste wijnen van de wereld, zijn nu reeds geselecteerd voor de proeftafels:

Aperitief: Lombardia - Franciacorta Rosé, Franciacorta Brut en Extra Brut 
Witte wijn: Piemonte - Gavi en Roero Arneis, Toscana - Supertuscan Bianco, Vernaccia di San Gimignano, Bolgheri - Vermentino, Veneto - Soave, Custoza,   Lombardia - Chardonnay, Sauvignon, Marche - Verdicchio, Umbria - Spoletino, Abruzzo - Trebbiano,  Sicilia - Inzolia, Grillo, Zibibbo, enz...
Rode wijn: Piemonte - Barolo, Barbaresco, Langhe Nebbiolo, Barbera, Lombardia - Valtellina wijnen,  Veneto - Amarone della Valpolicella, Toscana - Vino Nobile di Montepulciano, Brunello di Montalcino, Supertuscans Rosso, Chianti Classico, Bolgheri - Syrah, Umbria - Sacrantino, Sagrantino, Montefalco, Puglia - Primitivo, Salentino, Campania - Aglianico, Sicilia - Nero d'Avola

Al deze wijnen worden u aan een super promotieprijs aangeboden.

U zult begrijpen dat wij een dergelijke exclusieve wijndegustatie enkel kunnen organiseren mits het vragen van toegangsgeld.
De deelnamekosten voor de V.I.P. leden bedragen € 50 per persoon en voor de niet-leden € 55 per persoon, een vijftal gerechtjes (soort walking dinner) inbegrepen.

Als u reserveert en betaalt vóór 21 augustus dan mag u € 5 per persoon in mindering brengen, m.a.w. voor de leden € 45 en voor de niet-leden € 50 per persoon. 
Reservaties voor de Topwijndegustatie kunnen telefonisch gebeuren op het telefoonnummer 09 / 385 94 66 of via e-mail: info@lafattoria.be.
Uw reservatie is pas geldig na ontvangst van uw deelname storting op rekening
BE87 3631 6056 9594.
Gelieve bij de betaling de datum waarop u aanwezig zult zijn en de namen van de aanwezigen te vermelden, de toegangskaarten zullen klaarliggen op uw naam.

Wij beperken het aantal aanwezigen op honderd personen per dag, het is dus een kwestie van er snel bij te zijn.  

 Openingsuren La Fattoria:

vrijdag, van 14 u tot 18 u
zaterdag, van 11 u tot 12 u 30 en
van 14 u tot 18 u, of op afspraak 

Enkele leuke cadeautips

image

Cadeaubon schenken

Magnum, een fles van 1,5 lt.

Hebt u al eens gedacht aan een Magnum fles als cadeau? Zoals u misschien weet: hoe groter de fles hoe beter de wijn!!

Een V.I.P. lidmaatschap van La Fattoria wijnclub schenken?
Als u een V.I.P. lidkaart van de wijnclub La Fattoria cadeau doet, betaalt u € 38. 

Een mooie fles Grappa schenken?
Origineel geschenk, als u bij La Fattoria een fles grappa koopt dan krijgt u gratis een syllabus over het maken van grappa.

Lidmaatschap van de wijnclub

image

 

Facebook

Twitter

Google Plus