De filosofie van La Fattoria: proef iedere wijn vooraleer u die koopt of schenkt!!

image

"Topwijndegustatie van La Fattoria in de tuin"

De Topwijnen van Italië op de proeftafels

zaterdag 26 september, van 19 u tot 24 u
zondag 27 september, van 16 u tot 21 u

De aanwezigen kunnen genieten van een waardebon van € 30 !!

 Zeker in deze tijden is het noodzakelijk om van het leven te genieten, de dagelijkse dingen zo plezierig mogelijk maken is dan ook ons advies. Door oog te hebben voor anderen, gezellig samen te zijn met familie, vrienden en collega's en jezelf zo nu en dan te verwennen of te trakteren. Daarom organiseren wij voor de tiende keer een speciale wijndegustatie in de tuin waar wij de Topwijnen van Italië op de proeftafels zullen zetten. Met deze Topwijndegustatie wil La Fattoria u een unieke gelegenheid bieden om al deze superwijnen te proeven, te vergelijken, te analyseren en te beoordelen.


Al zitten wij hier niet tussen glooiende heuvels en wijngaarden, in een landschap dat wordt gesierd door cipressen en olijfbomen, of in één van die pittoreske dorpjes met oude straatjes, toch kunnen wij u verzekeren dat u zich in een landelijke Italiaanse enclave even buiten Gent zult wanen. Wij gaan zorgen voor een speciale en gezellige sfeer, de tenten met de proeftafels zullen op de mooiste plekjes in de tuin worden geïnstalleerd, wij zorgen ook voor passende exclusieve hapjes (in de prijs inbegrepen).

U zult begrijpen dat wij een dergelijke exclusieve en unieke wijndegustatie enkel kunnen organiseren mits het vragen van toegangsgeld. De deelnamekosten voor de V.I.P. leden bedragen € 40 per persoon en voor de niet-leden € 45 per persoon, een vijftal gerechtjes (soort walking diner) inbegrepen. Als u reserveert en betaalt vòòr 31 augustus dan mag u € 5 per persoon in mindering brengen, m.a.w. € 35 voor de leden en voor de niet-leden 
€ 40 per persoon.

Reservatie
voor de Topwijndegustatie kan telefonisch gebeuren op het nummer 09 385 94 66 of via
e-mail:
info@lafattoria.be en storting op rekening nr. BE46 9794 2714 2636,of via www.lafattoria.be 
en 
klik op "Reserveer hier".
Uw reservatie is pas geldig na ontvangst van uw deelname storting op rekening BE46 9794 2714 2636. Gelieve bij de betaling de datum waarop u aanwezig zult zijn en de namen van de aanwezigen te vermelden. Uw opgegeven namen zullen aan de receptie gekend zijn, wij beperken het aantal aanwezigen op honderd personen per dag.    

RESERVEER HIER

  

Enkele leuke cadeautips

image

Cadeaubon schenken ?

Magnum, een fles van 1,5 l.?

Hebt u al eens gedacht aan een Magnum fles als cadeau? Zoals u misschien weet: hoe groter de fles hoe beter de wijn!!

Een V.I.P. lidmaatschap van La Fattoria wijnclub schenken?
Als u een V.I.P. lidkaart van de wijnclub La Fattoria cadeau doet, betaalt u € 38. Van zodra wij de betaling van € 38 voor het nieuwe lid ontvangen, krijgt u als aangever een waardebon van € 20 geldig bij de aankoop van wijnen.

Een mooie fles Grappa schenken?
Origineel geschenk, als u bij La Fattoria een fles grappa koopt dan krijgt u gratis een syllabus over het maken van grappa.

Lidmaatschap van de wijnclub

image

 

Facebook

Twitter

Google Plus