De filosofie van La Fattoria: proef iedere wijn vooraleer u die koopt of schenkt!!

image

La Fattoria nodigt u en uw vrienden uit op haar 

" Topwijndegustatie in de tuin"

De Topwijnen van Italië op de proeftafels:

zaterdag 20 september van 19 u tot 24 u
zondag 21 september van 16 u tot 21 u

RESERVEER NU

Ook uw collega's, familie en vrienden zijn van harte welkom
op deze topwijndegustatie in de tuin


De toppers zijn nu reeds aan het binnenkomen uit alle regio's van Italië.

Wat valt er te beleven?
Al zitten wij hier in Zevergem niet tussen glooiende heuvels en wijngaarden, in een landschap dat wordt gesierd door cipressen en olijfbomen, of in één van die pittoreske dorpjes met oude straatjes, toch kunnen wij u verzekeren dat u zich in Italië zult wanen. Wij gaan zorgen voor een speciale en gezellige sfeer, de tenten met de proeftafels zullen op de mooiste plekjes in de tuin worden geïnstalleerd, wij zorgen ook voor passende exclusieve hapjes (in de prijs inbegrepen).
Als het kan moet men zeker in deze tijden van het leven genieten, de dagelijkse dingen zo plezierig mogelijk maken is dan ook ons advies. Door oog te hebbenvoor anderen, gezellig samen te zijn met familie, vrienden en collega's en jezelf zo nu en dan te verwennen of te trakteren op een leuke wijndegustatie. Daarom organiseren wij net zoals de vorige zes jaren een speciale tuinproeverij waar wij de topwijnen van Italië op de proeftafels zullen zetten.
Met deze topwijndegustatiewil La Fattoria u een unieke gelegenheid bieden om al deze superwijnen te proeven, te vergelijken, te analyseren en te beoordelen.

Hieronder reeds enkele wijnen die reeds geselecteerd zijn voor de proeftafels, allemaal minstens een Superiore, Riserva of DOCG - allemaal 3 bicchieri en zelfs een aantal wijnen die geklasseerd staan bij de honderd beste wijnen van de wereld:
Aperitief: uit Lombardia - Franciacorta Rosé, Franciacorta Brut en Extra Brut, uit Friuli de Metodo Classico Extra Brut - Blanc de Blancs en Rosé de Noirs
Witte wijn: uit de Piemonte - Langhe Chardonnay, Gavi en Roero Arneis, uit Toscana - Supertuscan Bianco, Vernaccia di San Gimignano, Bolgheri - Vermentino, Veneto - Soave, Custoza, Lombardia - Chardonnay, Lugana, Friuli - Friulano, Pinot Grigio, Marche - Verdicchio, Umbria - Spoletino, Abruzzo - Trebbiano, Sicilia - Inzolia, Grillo, Zibbibo, enz...
Rode wijn: Piemonte - Barolo, Barbaresco, Langhe Nebbiolo, Barbera, Lombardia - Valtellina wijnen, Veneto - Amarone della Valpolicella, Toscana - Vino Nobile di Montepulciano, Brunello di Montalcino, Supertuscan's Rosso, Chianti Classico, Bolgheri - Syrah, Friuli - Pinot Nero, Umbria - Sagrantino, Montefalco, Puglia - Primitivo, Salentino, Campania - Aglianico, Sicilia - Nero d'Avola
Gerechtjes: Fegato d'anatra, Cannelloni con mousse di Salmone, Pasta vegetariana, Antipasto di Formaggi, Salame e Bresaola en Ossobucco met pasta. 

**U zult begrijpen dat wij een dergelijke exclusieve wijndegustatie enkel kunnen organiseren mits het vragen van toegangsgeld. De deelnamekosten voor de V.I.P. leden bedragen € 40 per persoon en de niet-leden € 45 per persoon, antipasti, hapjes, vijftal kleine schotels, italiaanse kazen, salami en bresaola (soort walking diner) inbegrepen.

**Reservaties voor de Topwijndegustatie kunnen telefonisch gebeuren op het nummer 09 385 94 66 of via e-mail: info@lafattoria.be of via www.lafattoria.be, startpagina en klik op Reserveer nu

**Uw reservatie is pas geldig na ontvangst van uw deelnam storting op rekening BE46 9794 2714 2636.
Gelieve bij de betaling de datum waarop u aanwezig zult zijn en de namen van de aanwezigen te vermelden, de toegangskaarten zullen klaarliggen op uw naam.
Doe het zo vlug mogelijk want wij beperken het aantal aanwezigen per dag.     

  


     

 

 

Enkele leuke cadeautips

image

Cadeaubon schenken ?
Bij iedere cadeaubon van La Fattoria die u wenst te schenken bieden wij u het volgende aan:
U schenkt een cadeaubon van € 100 maar zelf betaalt u slechts € 90.
U schenkt een cadeaubon van € 50 maar zelf betaalt u slechts € 45.

Magnum, een fles van 1,5 l.?
Hebt u al eens gedacht aan een Magnum fles als cadeau? Zoals u misschien weet: hoe groter de fles hoe beter de wijn!!

Een V.I.P. lidmaatschap van La Fattoria wijnclub schenken?
Als u een V.I.P. lidkaart van de wijnclub La Fattoria cadeau doet, betaalt u € 38. Van zodra wij de betaling van € 38 voor het nieuwe lid ontvangen, krijgt u als aangever een waardebon van € 20 geldig bij de aankoop van wijnen.

Een mooie fles Grappa schenken?
Origineel geschenk, als u bij La Fattoria een fles grappa koopt dan krijgt u gratis een syllabus over het maken van grappa.

Lidmaatschap van de wijnclub

image

 

Facebook

Twitter

Google Plus