De filosofie van La Fattoria: proef iedere wijn vooraleer u die koopt of schenkt!!

image
La Fattoria - nodigt iedereen gratis uit op haar
Super verkoopdagen van: 
zaterdag 16 december, van 19 u tot 24 u
zondag 17 december, van 16 u tot 21 u
  Ook uw collega's, familie en vrienden zijn van harte welkom op deze speciale verkoopdagen en natuurlijk kunnen jullie proeven van deze heerlijke wijnen.

We naderen stilaan de eindejaarsfeesten, dus hoog tijd om even na te denken over uw eindejaarsgeschenk dat u uw relaties of familieleden wenst aan te bieden.

La Fattoria heeft een aantal leuke ideeën om aan uw eindejaarsgeschenk in de eerste plaats een originele meerwaarde te geven zodat uw klant of relatie uitermate zal kunnen genieten van uw attentie, en dit zonder uw budget te overschrijden.

Uw geschenk moet een dusdanige indruk nalaten dat uw wensen in het geheugen van de relatie of familielid gegrift blijven, en vergeet, niet van een fles wijn of een wijnpakket heeft uw relatie tweemaal plezier, namelijk op het moment dat hij dit geschenk ontvangt en een tweede maal op het zalige moment dat hij de fles openmaakt.

Hoe vlugger wij daar samen eens kunnen over praten hoe origineler uw eindejaars-geschenk zal zijn. Soms kan een klein detail, een speciale wijnfles, een verfijnde gravure van uw logo, toevoeging van originele en authentieke voedingsproducten, werkelijk het verschil maken en daarvoor hebben wij tijd nodig. Zelfs het versturen of laten afgeven van uw eindejaarsgeschenk kunnen wij voor onze rekening nemen.

U kunt altijd contact opnemen met La Fattoria op het nummer 09/385.94.66 en u vraagt naar Tiny of Marc, samen zullen wij er wel iets origineels van maken.

Wij nodigen u altijd graag uit in onze degustatiezaal om uw voorkeurswijnen te komen proeven vooraleer u een beslissing neemt, u kunt uw keuze maken uit meer dan 150 kwaliteitswijnen uit alle regio’s van Italië.

 
 Openingsuren La Fattoria:
vrijdag, van 14 u tot 18 u
zaterdag, van 11 u tot 12 u 30 en
van 14 u tot 18 u, of op afspraak

Enkele leuke cadeautips

image

Cadeaubon schenken

Magnum, een fles van 1,5 lt.

Hebt u al eens gedacht aan een Magnum fles als cadeau? Zoals u misschien weet: hoe groter de fles hoe beter de wijn!!

Een V.I.P. lidmaatschap van La Fattoria wijnclub schenken?
Als u een V.I.P. lidkaart van de wijnclub La Fattoria cadeau doet, betaalt u € 38. 

Een mooie fles Grappa schenken?
Origineel geschenk, als u bij La Fattoria een fles grappa koopt dan krijgt u gratis een syllabus over het maken van grappa.

Lidmaatschap van de wijnclub

image

 

Facebook

Twitter

Google Plus